Partille Trä's historia - över 60 år har gått sen starten

 

Partille Trä startades 1951 av Arne Alvergren, brädgården låg då i Partille Herrgårds lada, samma plats där Allum ligger idag. Företaget flyttade 1965 till nuvarande lokaler på gränsen mellan Göteborg och Partille. Vagnmakaregatan 10 Göteborg.

                                            

Under åren har företaget utvecklats till en service- och kvalitetsinriktad bygghandel för byggproffs. Med hjälp av engagerad och kunnig personal arbetar vi hårt för att tillgodose alla våra kunders önskemål. Genon E-handeln Bolist.se har vi möjlighet att hjälpa privatkonsumenter med avhämtning på vårt lager.

Lars Alvergren driver idag företaget som privat företagare men i samarbete med Bolist. Vår ambition är att erbjuda byggmaterial av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Med Bolist har vi supportlager på 20 000m2 i Helsingborg. Där tar vi in artiklar direkt för leverans till ca 240 Bolistbutiker.

 

                    

Om Bolist

BOLIST-kedjan består av fler än 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare över hela landet. Det gör oss till den kedjan i vår bransch som har flest antal butiker i Sverige. Vilket betyder att vi ligger nära våra kunder och att vi finns på både små och stora platser. 

BOLIST-handlarna är oberoende företag av varierande storlek och inriktning. Gemensamt för oss alla är att vi kan erbjuda dig bästa kvalitet till bästa pris. Det kan vi göra tack vare våra gemensamma inköpsavtal. Gemensamt är också att vi alla är stolta över att vara experter och inte bara expediter. Och att vi sätter våra kunder i centrum.

Du som kund är det värdefullaste vi har. Därför är vi måna om att ta hand om dig på bästa tänkbara sätt. För att kunna göra det behövde vi ta reda på vad du och våra andra kunder tycker är viktigt när ni handlar järn- och byggvaror. Därför genomförde vi en marknadsundersökning där vi frågade 800 kunder vad ni tycker. Den undersökningen visade att det ni anser vara det viktigaste när ni handlar bygg- och järnvaror är kvalitet på produkterna. På andra plats kommer närhet till butiken. Efter det kommer pris, service och tips och råd från personalen.

Glädjande nog är vi bra på just det ni tycker är viktigt! Vi sätter en ära i att hålla högsta kvalitet på våra produkter. Vi ligger nära våra kunder. Vi har inga överpriser. Vi ger personlig service och delar med oss av vår kunskap och mångåriga erfarenhet. Som en del av att erbjuda dig det där lilla extra ger vi också ut inspirations- och instruktionsmagasinet Bättre hem. Bättre hem ligger i alla våra medlemsbutiker. Välkommen in och hämta ditt exemplar.